The Mage vs Engineer Modpack is now on v1.02! Click here for info

Share
View previous topicGo downView next topic
Active Member
Posts : 24
Points : 38
Reputation : 0
Join date : 2014-01-25
View user profile

Weird amounts of lag

on September 9th 2014, 11:10
So I'm used to work with a bit of lag, my connection isnt that great so i dont usually complain, but yesterday and today we are having, and thats not only me, huge amounts of lag. Ive nevere seen that on this server, there must be a major problem or maybe the server itself needs a restart, i dont really know. Anyway, if Vihrul or any of the moderators have access to the server and can take a look it will be highly apreciated.

Thank you
Grasshopper
Posts : 11
Points : 15
Reputation : 0
Join date : 2014-08-10
View user profile

Re: Weird amounts of lag

on September 9th 2014, 14:30
It is for evreyone, some other people on the server also said it (just saying it to confirm the huge amount of lag)
Staff member
Posts : 37
Points : 48
Reputation : -1
Join date : 2014-03-21
View user profile

Re: Weird amounts of lag

on September 9th 2014, 17:02
if your in 1.8, there's a bug with the entities in the 1.8 release, doc tweeted about it. It's confirmed to fixed in the next version. if your not, I don't know why.
Staff member
Posts : 44
Points : 58
Reputation : 4
Join date : 2014-01-16
View user profile

Re: Weird amounts of lag

on September 9th 2014, 18:00
The server is in 1.7 still. So anybody in 1.8 will be having purely client-side issues. The server itself is lagging, so it's not 1.8 issues quite yet.
Active Member
Posts : 15
Points : 16
Reputation : 1
Join date : 2014-08-10
View user profile

Re: Weird amounts of lag

on September 9th 2014, 18:05
I had crazy lag on the server too, and I was playing in 1.7.10... so its nothing like that for why we're lagging.
Sponsored content

Re: Weird amounts of lag

View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum